Rea på hööks ;)

Hööks kör nu höst rea upp till 50 % på utvalda produkter och 20 % rabatt på alla ytterjackor ;)


Några av alla rea-produkter
/Linn

I helgen ska det tävlas

Som rubkriken berättar ska jag och hamlet ut och tävla i helgen ska hoppa en ld och en Lc i Lc är det hela 38 starter^^

Ett lycka till kanske?

Världscup i hoppning

Hösten stora hiss är att svt ska sända samandrag från alla världscuper i hoppning, fett hiss till er ridsport behöver mer plats i media.

Gurkdressyr

Någon som har något tips vad jag kan ha på på dressyrtävlingen jag och Pavarotti ska va med i den 12 november ? Det är nämligen så att man ska klä ut sig och hästen till något läskigt, bästa utklädnaden får pris. Vad tycker ni? Har ni något tips?

Siri

 


Tävling i helgen

Som sagt var jag och hamlet ute och tävla på trf i helg;) Hoppa en ld Lc gick super bra nolla första klassen som v

Tävling i helgen

Ihelgen var jag som sagt på tävling som Siri skrev i tidgare inlägg nolla jag första klassen ( a+a bedömning) och kom två i andra , kan man vara annat änn nöjd?

Ld (80 cm )
Är himla nöjd med denna rundan ;) Hamlet var stark som vanligt^^ men det som kändes så himla bra var att han vänta på mig även om han var stark som en oxe och lite halv stirra han gjorde som jag badd honom om ;)
Banan var lite klurig , men det flöt på bra. Känner mig riktigt nöjd med rundan var liksom säkert lugnt men ändå bra galopp segla över alla hinderna, inte en bom var han i!

Lc (90 cm)
Lc gick också bra han vänta på mig bra. Red inte för vinst i omhoppningen utan satte blicken på hindret och red tog dock inte fullt så många förhållningar. Hade lite tur på sista hindret som jag slog i men annars en säker rund. Rundan räkte till en andra plats ;) Vann en grimma ;)

Ett inlägg jag har försökt publicera x antal dagar nu ;)



(gammal bild)

Idag...

Hejsan, idag har jag funktionerat och hejat på MRs lag i ponnyallsvenskan. Jag kom till stallet kl. 10.10 och då stod jag och Ellen på banan och funtionerade. Vi krattade framför hindren (och snackade). Det gjorde vi till kl. 1. Då var det skötarmöte. Vi diskuterade lite om stölder och liknande. Sedan funktionerade jag lite till, till kl. 4. och nu är jag hemma och ska snart äta. Grattis Linn som nollade på clear rounden och kom 2 i nästa klass !

Kram
Siri


Tävling i helgen

I helgen ska jag ut och tävla med hamlet ;)

Ska hoppa en Ld , Lc på trelle borgs ryttare förening. Ska bli super kul. 
Ett lycka till kanske

Taggar in för tävling på trf i helg ska hoppa Ld , Lc


På andra sidan skärmen

Hej! Kul att du hittat till min blogg. Jag är en tolvårig tjej som bor på en gård utanför Malmö. Här står mina två ponnys Oskar och Hamlet, som jag rider och tävlar. Oskar är en b-ponny född 91 han är inte riden särkilt mycket och kräver unghäst ridning. Tillsammans tränar vi Lb dressyr , hoppar banor på 70 och delar på 80cm. Mina andra ponny hamlet är en d-ponny irlänsk inport, med tigare ägare. Tillsammasn har vi starta Lb på träning hoppar vi banor på 110 cm och enstaka hinder på 120cm. Jag är en verkilg häst tjej varenda ledig sekund spenderas i stallet. Här på blogget kommer ni kunna följa mig genom min vardag i stallet, träning, tävling och utrustning.



Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om ett Magic brush set hos www.catago.blogg.se !


Välkommen

Hej och välkommen till vår nya blogg. Mitt namn är Siri och jag tillsammans med Linn driver den här bloggen. Jag är 12 år. Mitt största intresse är att rida och sköta mina älskade sköthästar, Charlie och Karvi's Pavarotti, på ridskolan. Charlie är en mörkbrun b-ponny, född 1995. Pavarotti som han kallas till vardags är en brun maxad c-ponny och han är född 2000. Charlie har jag ridit mycket när jag var mindre men nu är jag tyvärr för stor för det. Pavarotti däremot har jag ridit en del och igår ställde vi upp i vår första dressyrtävling. När jag inte är i stallet eller går i skolan spelar jag tennis och skatar. Jag tar även hand om min kanin, Hugo, som jag hoppar med ibland. Jag tycker om att fotografera men har tyvärr ingen riktig kamera. Ibland får jag låna min mammas digitalkamera men annars fotar jag med min mobilkamera. Det var lite kort om mig. Hoppas ni vill fortsätta följa vår blogg.

Kram
Siri


Karvi's Pavarotti



Charlie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0